2021 - Nyårslöfte

Förra året hade jag inget nyårslöfte. Det för 2019 var dock definitvt det jag jobbade för och uppfyllde under 2019 och fortsatte med fullt fokus på under 2020 så det får faktiskt gälla. Det löd:


Jag lovar att försöka bryta detta dåliga mönster av stress och ångest jag åter hamnat i. Jag lovar att försöka hitta något nytt i livet som ger mig en känsla av mening, både med livet och med min tid. Jag lovar att bli bättre på att sätta mig själv först och inte bry mig så mycket om att städa upp andras röror, varken bildliga eller bokstavliga.

 

Jag är så stolt över mig själv. Hösten 2019 sade jag upp mig från jobbet för att följa en ny bana i livet, som mitt hjärta stakade ut. Jag läste extra naturkunskap under våren 2020 och kunde därför börja på den högt eftertraktade utbildningen till djursjukskötare på SLU.

Tiden däremellan spenderade jag varje vaken minut på det ställe som ger mig mest glädje i livet; stallet med Trygve och Tino. 

Inför kommande 2021 vill jag fortsätta ge mig själv de bästa förutsättningarna för att leva mitt liv som jag vill. 


Jag ska göra allt jag kan för att ge mig, min kommande häst och Tino all min kärlek och fokus för att vi ska utvecklas och ha kul ihop. 

Jag ska fortsätta plugga lika fokuserat och disciplinerat och komma närmare mitt nya yrke.Comments

Popular Posts