Årets Bergakurs

 Äntligen var det dags för årets höjdpunkt; sommarlägret på Berga. Precis som förra året sår detta läger grymt och jag ser redan fram emot nästa år!


I fredags packade vi alla våra saker, oss själva och våra hästar och reste till Berga för 6 dagar av svett, skratt, dressyr, hoppning, 3-rätters middagar, fysisk- och mental utmattning och framförallt total lycka.
På lördagen började träningarna. Vi rider två träningspass om dagen. På förmiddagen är det dressyr och efter lunch börjar hoppningen. Jag rider ut en sväng på de anlagda ridvägarna både före och efter träningarna. 

Kotten har varit så fantastiskt duktig hela veckan. Han har varit fokuserad, kämpat och försökt sitt bästa även när det varit svårt och jobbigt. Jag är så otroligt stolt över honom. Underbara, bästa häst. Kan fortfarande inte tro att han är min.
Bergas fantastiska utebana är precis lika fin som ridhuset. Bästa underlaget i hela Stockholm!Boende på elevhemmet då det ju är sommarlov. Alla får varsitt rum med gemensam dusch och toalett. Ett par hundra meter bort ligger stallet, ridbanor, ridhus och anlagnda ridvägar. DRÖM!
Varje kväll lagar ett matlag en 3-rätters middag. Det är alltid otroligt god mat och lite tävling om att laga den bästa middagen. Där umgås vi sent in på kvällen.
Hästarna går i härliga hagar med lagom mycket gräs i. Kotten fick en hage för sig själv och spenderade all sin lediga tid med att mumsa gräs och rulla.På nätterna står hästarna uppstallade.
Comments

Popular Posts