Stallkompisar

Tack och lov att jag har så snälla stallkompisar!

Vasara behöver med start kommande måndag börja promenera två gånger om dagen, förmiddag och eftermiddag. Detta medför stora problem för mig såklart, så jag fick annonsera i stallet efter hjälp. Och 3 fantastiska människor har kommit till undsättning! Sussie som ska åka förbi innan jobbet eller under lunchen, Lena som jobbar i stallet 2 dagar i veckan med morgonfodring och Sofie som är där innan jobbet några dagar i veckan.

hade inte dessa fina människor ställt upp hade jag behövt flytta Vasara till ett annat stall i 3 veckor, tex till min tränare Åsa, och betala någon för detta. Så nu får Vasara vara kvar hemma och slippa stressen av nytt ställe, det har varit nog traumatiskt för henne för ett bra tag framöver!

Så tacksam!!!!


Comments

Popular Posts