Lägenhet funnen?

Vi var på tre visningar igår, en tvåa och två treor. 

Vi har alltid sagt att vi måste ha en trea, men när vi såg den här tvåan på hemmet så var det nåt som skedde inuti oss; både Mathias och jag kände att den här lägenheten "hade nåt speciellt". Men det är ju bara en två.

Den ena trean som låg vid Globen sa vi nej till märklaren för på plats.
På visningen av den andra trean blev vi heeeelt förälskade men den var redan dur i utgångspriset, och den kommer stiga mycket högre för den var så perfekt pcj färdig och cool tyckte många hipsers som var där och inte ens vet hur man håller i en borr.

Så var det tvåan. Oj.
Det finns en stor risk att det blir den.
Den är inte långsiktig mer än ett par år, men vi älskar den. Vi älskar priset, vi älskar den arkitektritade designen, vi älskar att man med små medel kan få den ännu bättre.... Vi ska tillbaka dit ikväll och fråga ut mäklaren och känna igen, och särskåda föreningens ekonomi. 
Sen kanske vi budar.

Vi åkte förbi Ikea på hemvägen för att handla lite billigt skräp gör visningen av vår egen lägenhet. I helgen ska vi riva sängen och stoppa upp saker i förrådet för att förbereda ytterligare. I veckan kommer nog mäklaren ringa oss för att boka fotografering. 

Comments

Popular Posts