2 veckors sorg

Titti messade idag och berättade att de hyrt ut vasaras box från 1:a april. 
Det är såklart jättegoda nyheter då jag inte vill att Titti och Nisse ska ha en tom box i stallet, och dessutom slipper jag betala sista månadshyran som är kvar på uppsägningstiden. Men det känns ändå väldigt konstigt och sorgligt att någon annan ska ta över vasaras box. Som att hon aldrig funnits lite. Det är ju hennes hem.

Sade upp försäkringen i måndags. Inte orkat innan. De satte in 1600 kronor som fanns kvar av året jag redan betalt. Kommer även få tillbaka lite pengar från Titti för två veckors tom box. 
Jag har aldrig mått så illa över pengar jag fått insatt på kontot. Den 25:e dras de 7000 SEK avlivningen kostade.

Jag ska nog åka ut nästa helg och hälsa på, och hämta släpet med alla våra grejer packade i.


Comments

Popular Posts