Noble Elsa

Idag åkte jag ut till munsö på Ekerö och red Elsa!

När jag var hos karro för 1,5 veckor sen berättade hon att hennes vän Emelie letade efter någon som ville hoppträna och tävla hennes superfina häst som hon själv satsar på dressyr med. Och karro hade då tipsat om mig!

Så, idag var det äntligen dags att åka ut och hälsa på Emelie och Elsa.

Elsa är ett femårigt sto som är till hälften fullblod. Hon älskar att hoppa och har verkligen talang för det, och nu är det dags att komma igång på riktigt!

Det var så otroligt roligt att rida henne, fast snacka om att jag var rostig i muskler! Vi värmde upp ute i skogen och sedan red och hoppade jag henne på volten lite. Supertrevlig att hoppa! Och så himla cool och snäll i allt, både ridning och hantering.

Nu ska jag ut på onsdag och lördag, och testa några fler gånger. På onsdag ska vi lära känna varandra lite mer och på lördag kommer åsa ut och kör en hoppträning med oss. Gud så roligt!


Comments

Popular Posts