Adjö älskade lägenhet

Sitter nu på köksgolvet i min tomma, flyttstädade lägenhet. Sitter här ich försöker säga adjö på nåt bra sätt, men allt känns bara konstigt. Om 18 minuter skriver vi på överlåtelsen.

Adjö Solna. Adjö Infanterigatan 3. Tack för 5,5 år.

Sensommaren 2009 köpte jag och min dåvarande sambo denna fantastiskt fina lägenhet. Jag minns fortfarande prospektet för visningen; "södra Solnas snyggaste kök". Jag minns att jag klev in genom dörren och direkt bara visste, att här, här vill jag bo. Jag kände det i hela magen. Oktober 2009 var det inflyttning.

Två år senare, på sensommaren 2011 flyttade Mathias in. Jag hade då bott själv i ett halvår och så påbörjades den tredje fasen i mitt liv i lägenheten. Jag och Mathias bodde kvar ända till mars 2015 då det var dags att flytta. 

Vemodigt var det, och är fortfarande. Jag har älskat lägenheten. Den har varit en fast punkt och en trygghet sedan den dag jag flyttade in. Den har varit med genom obeskrivlig smärta och ångest, och djupaste kärlek och lycka. Den var med på DSV, när jag tog körkort, när jag köpte Vasara, under vasaras svåra sista tid, när jag tog examen och fick jobb... Genom allt.

Tack älskade underbara lägenhet, jag sakar dig redan och du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.


Comments

Popular Posts