Gramy och doktorbesök #1

I fredags gick färden till Brunmåla. Stackars Gramy blev nervös när jag körde fram lastbilen, hon trodde kanske hon skulle flytta till ett nytt hem, igen. Ändå skötte hon sig så exemplariskt hela dagen. Försökte tala om för henne att hon minsann ska stanna hos mig.

Snälla Carro följde med som hjälp, så vi plockade upp henne hemma hos sig på vägen. Det var otroligt värdefullt att ha henne med, hon är så kunnig och snäll, verkligen en underbar människa. Som tack fick hon en burk med nybakade saffransbiscotti, hoppas de var goda.

På Brunmåla träffade vi the one and only Ingela Liwång, som mamma känt i hundra år och alltid gått med sina galoppörer till. 

Nu kör vi Metacam i tre veckor innan vi har återbesök, då vi ska ta nästa steg för att ta reda på vad som är knas med min prinsessa. 

När vi kom hem igen så blev Gramy så himla glad över att vara hemma och hon nästan sprang in i stallet och in i boxen, där hon till synes drog en lättnadens suck. Hon var också extra gosig och pussig. Det var kul att se henne så glad. Comments

Popular Posts