Rapport 2 månader

Gramy, eller gramsemaja/korven/snussan/gramsebamse/annat av hennes tusen smeknamn, har varit hemma i två månader och 5 dagar.

Det har varit en fantastisk tid. Vi har hela tiden gjort framsteg och lär känna varandra mer och mer.

Nu har vi en dressyrträning och en hoppträning/markarbete i veckan för världens bästa tränare Carro, och utöver det försöker vi hoppa själva en dag i veckan, promenera en dag, rida dressyr en dag, vila en dag och så ut i skogen en dag.

Hon har lagt på sig hull så hon ser ut som en frisk häst, hon har blivit starkare, lydigare och fått göra mycket dressyr och markarbete som hon inte gjort innan. Allt för att vi ska lägga en riktigt bra grund och få henne frisk, stark och hållbar! Både jag och Carro märker att det går åt rätt håll hela tiden. Besök hos tandläkare, kiropraktor och ny hovslagare har också gjort henne allt gott.

Jag har förbättrat min sits, min balans, min bålstabilitet och skänkelposition. Det är en helt annorlunda typ av häst än jag är van vid, och jag utvecklas enormt med henne och känner mig positiv inför framtiden.

Vi tar det lugn, allt fokus ligger på att bygga upp henne och fokusera på grundridningen.

Hon är en dam med egna idéer och tankar, liksom de flesta ston, men med ett hjärta så fullt av kärlek. Jag är så tacksam att jag får lära känna dig Gramy, och det vi bygger nu gör vi för att lägga grunden inför ett långt liv tillsammans. 
Comments

Popular Posts