Älskade Evita, vila i frid

Älskade Evita,

När du och Coco kom med mig hem för 1,5 år sedan var du jätteliten, inte alls fluffig, inte speciellt tam men väldigt busig. Och jag älskade dig direkt. 

När du idag lämnade mig och Coco, förhoppningsvis för att resa till en ännu bättre plats med ännu mer ost och nammisar, lämnar du ett stort hål i mitt hjärta. Jag och Coco ska göra allt vi kan för att hon, som inte levt en sekund av sitt liv utan dig, ska ta sig igenom förlusten. 

När du idag lämnade oss, var du inte längre en liten tjej. Du var en stor, fluffig, lagom tjock dam i sina bästa år, som njuter av livets goda och inte gjorde dig mer besvär än vad som krävdes för att få nåt gott att äta. 

Tack fina du för den tid jag fick ha dig i mitt liv. Jag lovar att fortsätta ta hand om din syster så bra som jag kan. 

Vila nu med havsutsikt, där solens stålar skiner på dig. Jag kommer och hälsar på. Comments

Popular Posts