Buss-lycka, heldag och bandet

Idag har verkligen varit en heldag!

Eftersom både Lollo och Carro är sjuka, tyckte jag in och tog morgonpasset och övrigt jobb som Lollo gör. Bland annat 16 slowfeed-nät och två extra mockningar. Jag jobbade hårt i 5 timmar innan det var lunch, och efteråt var jag så trött att Trygve fick gå på bandet idag. Inte för att det gör något, han fick gå program 6 vilket är det tuffaste programmet med ordentlig lutning.

Trygve var jätteduktig och jobbade på så fint, och fick sig en riktig workout innan vi ryktade, kliade och myste.
Klockan halv 4 var jag äntligen klar för dagen och åkte hem.

Jag var dock inte trött i själen, för de fantastiska nyheterna kom idag... Bussen är min!!!! Jag kan verkligen inte fatta det! Om 1-2 veckor borde den stå på gården och bara vänta på alla våra utflykter.
Två är redan planerade, hoppas jag har bussen redan för den första, annars får jag skjuts.
Ut på äventyr i liljanskogen med stallkompisarna och pay and jump i februari!

Gud vad fantastiskt!

Comments

Popular Posts