Lång galopp och unghäst-sällskap

Idag hade jag ingen riktig inspiration till vad vi skulle hitta på, så jag tänkte att jag låter Trygve bestämma. Det var inte så svårt att förstå vad han ville. Han studsade omkring på gången och nästan skrek åt mig att skynda på sluta söla och att VI MÅSTE UT och SPRINGA! Så alla tankar på lugn mystur eller barbacka ritt kastade jag genom fönstret och slängde på sadeln och klädde på mig så fort jag kunde, medan han stressade på mig, superivrig.

Precis när vi skulle gå ut frågade Natalie om vi kunde tänka oss att vara unghäst-sällskap till Bennie på en utesväng, och självklart sa vi ja. Så planen blev fullt ös runt slingan till Grindtorp och hämta upp dem. 

Sagt och gjort - slingan var helt perfekt idag; inga styltor, inte halt och inte hårt. Trygve slängde med huvudet och dreglade av upphetsning och vi galopperade hela vägen från kolonilotterna till backen vid vilttunneln, sedan vidare efter vilttunneln och längs med hela åkern upp i skogen. 
Sedan skrittade vi till Grindtorp och mötte Bennie och Natalie, och skrittade ut en timme tillsammans. 

Imorgon har jag morgonpasset, och sedan ska vi ut och busa med Crican och Compan - tror att trygve laddar redan nu, bäst att hålla i sig!Comments

Popular Posts