"Vilodag" och vilodag

Idag gick inte allt helt som planerat. Jag bestämde mig för att åka till Aleris röntgen i Nacka då jag ändå hade läkarbesök på annan plats i Nacka och tänkte ta två flugor i en smäll.

Remissen föär röntgen gäller både 1) min vänstra fot som trygve trampade på illa i september. läkaren tror att nerver har klämts in mellan skelettet och det är därför det gör ont. Osäker på om detta kan orsaka den missfärgning som fortfarande är där? Detta är iaf det första steget för att utesluta skador på själva skelettet. Och 2) min ländrygg för att utesluta att det är någon skelettskada som orsakar dessa eviga ryggproblem. Detta blir steg ett även i denna undersökning.

Tyvärr hade tekniken just idag havererat hos Nacka sjukhus, så den mesta IT'n var nere. Detta innebar att sätta sig ner och vänta okänd tid medan de försökte laga det. Folk i väntrummet var så där sura som bara svenskar som får vänta kan vara, och svor om 'vård i världsklass HAH!'. Jag var tvungen att (högt) säga till den stackars personalen som ju knappast kunde hållas ansvariga för teknistrulet att 'Strunta i alla sura människor, detta är knappast ert fel och tack för att ni försöker lösa det ändå'.

Tyvärr visade det sig, när jag fick komma fram till receptionen, att min remiss inte kommit fram överhuvudtaget, så jag hade väntat helt i onödan och behövde ringa min läkare för att be dem skicka om remissen.

Vid det här laget var dagen sen och Lollo fick vara barnvakt åt Trygve som fick en vilodag ute i hagen istället för äventyr.


Comments

Popular Posts