Alla hjärtans dag = datenight!

Alla hjärtans dag innebär att jag för en gångs skull tar mig in till stan. Det är så märkligt, förut vad jag inne i 'city' i princip varje dag, både för jobbet och för nöjes skull, men nu är jag bara i stallet. Så det kändes faktiskt lite speciellt och magiskt att få klä sig i vanliga finare kläder och åka in för en date night.

Jag skulle möta Dave klockan 5, så jag hade 1,5 timme egen tid innan dess och passade på att shoppa lite på Åhlens och färga fransar och bryn på Rapide, och så en snabb sväng in på Hööks. Jag känner att jag skulle behöva ha en heldag inne i stan, för att hinna kolla på allt jag vill. Samtidigt var det så otroligt mycket folk i rörelse så jag insåg varför jag bara kör till stora shoppingkomplex såsom Sickla köpkvarter nu för tiden; det sväljer så mycket folk så man behöver aldrig trängas.

Efter shoppingen var det middagsdags! Traditionen trogen hade jag gått och dreglar efter Skaldjursplatån med stort S hela dagen, så när vi kom till Urban Deli fanns det bara en enda sak att beställa. Herregud vad gott det är, och 2 glas vin slank ner också.

Sedan gick vi till Saga och såg Shoplifters, vilket visade sig vara en av de bästa filmerna jag sett på länge. Den har lämnat mig med massa tankar och känslor som jag nog kommer gå och bearbeta i ett par dagar framöver.Comments

Popular Posts