Buss och bommar!

WOW vilken bra dag!

Jag åkte till stallet på morgonen för att lämna min bil så att jag skulle kunna ta mig hem efter att ha kört dit bussen. Sedan var planen att jag skulle mocka och göra iordning allt i stallet så att jag skulle hinna vara med på hoppningen på kvällen. Men, när jag kom till stallet var det så halt så det blev att sanda massor och sedan fika med Carro och Natalie istället.

Sedan kom mamma och hämtade upp mig, och färden gick mot Kvicksund!

Där stod min fantastiska, underbara, blänkande och extremt efterlängtade Buss!
Vi gick igenom och kikade på hur allt funkar (jag studsade som en gummiboll, på riktigt, av lycka hela tiden), och sedan var det faktiskt dags att få köra hem den.

Den är så lättkörd, precis lagom stor, och det var en fröjd att få styra den hemåt och parkera. Gud vad jag ser fram emot alla äventyr jag nu ska få åka ut på med Trygve, och hur mycket lättare och framförallt säkrare det kommer bli att åka själv jämfört med att köra släp. Såå oerhört tacksam att vi hade möjlighet att skaffa den.

Som om dagen inte vore bra nog nu så hann jag hem i tid till den tidigare träningsgruppen, så istället för hoppning blev det markarbete. Och här fick jag verkligen känna av hur otroligt mycket våra senaste dressyrträningar samt kiropraktorbesök gjort skillnad. Det har aldrig varit så lätt att sätta ihop och öka galoppen, och detta gjorde såklart att vi aldrig har haft det så 'lätt' under ett markarbetespass. WOW säger jag bara.

Det är inte en överdrift att säga att jag svävade hem.

Comments

Popular Posts