Fantastisk hoppning!

Idag hade vi den stora äran och glädjen att få hoppa tillsammans med Carro på Compan igen!

Det är verkligen oslagbart, jag lär mig så himla mycket av att titta på när Carro rider, och sedan få direkt feedback och möjlighet att rida om själv.

Idag hade vi en serie på mittlinjen som vi gjorde 2 övningar på och höjde mer och mer. Det handlade mycket för mig om att, som vanligt, sätta upp en bra galopp, men sedan framförallt om att få Trygve att ta i och hoppa ordentligt över hindren, och inte bara bli lång och kliva över. Det hjälper ju när hindren blir högre så att han tycker det är roligare och det blir något för mig att rida på.

Jag är jättenöjd över både mig och Trygve, rider vi såhär på nästa Pay and Jump så har vi förbättrats 100% mot sist!


Comments

Popular Posts