Morgonpass och en kniv i ryggen

Idag hade jag morgonpasset, och ambitiös som jag är så passade jag på att kratta lite extra runt hela gården, utöver allt annat tungt extrajobb som jag alltid envisas med när jag har morgonpasset. Jag är en sån perfektionist, jag blir så trött på mig själv.
Detta fick jag iaf betala för idag, då den ryggsmärta jag dragits lite extra med de senaste veckorna ökade stadigt under hela dagen. 

Efter lunchfodringen hade jag så ont att det var jobbigt att sitta ner i en stol, så jag fick ta beslutet att åka hem och inte göra något mer istället för att vara med på bompasset. Riktigt tråkigt då bommarna är en av de bästa passen på hela veckan, så utmanande.

Hemma så spenderade jag tiden i soffan genom att arbeta på mitt korsstygn, det börjar arta sig nu! Hade svårt att resa mig eller röra mig alls, men höll ryggen varm med Linnex och filtar.

Får se om jag kan åka till stallet imorgon, jag hoppas verkligen det. Stackars Trygve vill nog gärna ut och lufta sig i skogen.Comments

Popular Posts