Praktikantpass och Retrospaning

Idag fick jag en hästledig dag då Carro igår frågade om en av praktikanterna fick låna Trygve för att rida ut, precis som förra veckan. Jag sa ja, och passade på att ta med mig mamma och Dave till Täby för att besöka mina gamla skolor, hus och andra barndoms-sevärdheter.

Det var otroligt utmattande, alla minnen och intryck som sköljde över mig, samtidigt som det var bra att få se allt som vuxen. All mobbing, rädsla och sorg knackade på, men jag var tvungen att bara låta det komma in och se att det inte är farligt längre. Jag är vuxen nu. Och även om allt det format mig till den jag är idag, så är jag mästare över mitt eget liv nu.

Det var även trevliga minnen som gjorde sig påminda, som när vi åkte till Löttinge gård och jag mindes hur jag red ut själv på Carro för första gången, när vi hittade kattungarna bland bråtet och alla roliga äventyr jag och Emelie hade med våra ponnys.

När jag kom hem somnade jag på soffan som en fallen oxe.

Comments

Popular Posts