Sadelsorg

Guud det är inte sant... Min älskade, älskade sadel.

När vi var ute och red med Carro och praktikanten i tisdags så kom det lite snö. Vilket ju inte borde spela någon roll. Men.. min älskade, splitternya sadel reagerade på ett mysteriskt vis ingen i stallet någonsin sett maken till; lädret har reagerat som en människohud som fått stora utåtbuktande eksem!

Underbara Fia åkte ut direkt till stallet och tittade på den idag, och tog bilder och kontaktade chefen på Erreplus-fabriken. Varken hon eller dem hade heller sett något liknande förut, så jag har upptäckt någon typ av mysterium.

Nu får sadeln åka ner till Tyskland igen imorgon så att de får titta på den, eventuellt byta lädret eller så får jag en helt ny sadel. SORG; hur ska jag klara mig utan den?

Men så bra att de löser det så fort - de framförde sina djupa ursäkter och lovade att göra det så fort de kan - och jag hoppas att det inte är just den här batchen med läder som det är fel på så detta drabbar fler kunder....

Vilken tur att jag inte sålt min Prestige än, och att jag har min barbacka.sadel. Men jag får se hur jag gör, vill helst inte rida i någon av dem nu när Trygve är nybehandlad, så kanske inte blir någon pay and jump nästa helg heller. Vi får se, jag ska prata ihop mig med Carro.Comments

Popular Posts