Snowday Sunday

Jaa, vad ska man säga. Sverige på vintern med liten bil.

Jag skulle haft morgonpasset idag. Men klockan sju när jag stod och grävde fram bilen ur vad som kändes som en mindre snögrotta så ringde Carro och sa att jag behövde avvakta nån timme då kalvsviksvägen inte var plogad alls och stallet var dränkt i snö, så att det inte fanns en chans att min lilla bil skulle kunna ta sig fram.

Så jag gick in igen och åt frukost och väntade på att klockan slog åtta. Då gick jag återigen ut och grävde fram bilen, och åkte iväg.

NOT

Jag kom 30 meter och sen gled jag av vägen och bakåt dit jag kom ifrån.

Jag fick ringa Carro och meddela att om jag inte ens kunde ta mig ut från min gata var jag rätt körd. Jag skulle inte överleva mer än några minuter, på riktigt.

Så idag blev en innedag med pyjamas och te och Starstable. Helt okej det med, även om det kröp i kroppen av stallängtan mot eftermiddagen.


Comments

Popular Posts