Svettigaste galoppbuset med de tre galoppörerna

Idag var det lördagstraditions-troget dags för en busig tur med Crican och Compan. Idag fick vi sällskap av vår tredje kompanjon Mimmi, och tillsammans bildar vi de tre galoppörerna. Ingen i stallet vågar rida med oss för vi håller högt tempo under långa stunder, galopperar i nerförsbackar och annat som andra anser galet. Sedan har ingen annan nog kondition för att följa med oss heller om vi ska vara ärliga :)

Vi galopperade 3,5 kilometer idag och Trygve både gick på snedden och bockade; glad kille och lika glad mamma! Det är verkligen fantastiskt att se hur glada hästarna blir och hur kul de har när de får springa tillsammans och i fri form.

Idag var våren verkligen framme med både sol och temperatur så han blev så svettig att jag gav honom ett storbad med hel schamponering när vi kom hem.

Innan denna härliga tur stod vi ute och ryktade i solen, Tryge ville verkligen inte gå in i stallet utan stannade hela tiden och glodde bedjande på mig. Och jag kunde inte neka honom, så vi stod vid uppsittningspallen.
Comments

Popular Posts