Ute med praktikant och Carro

Idag har vi varit ute på tur med Carro på Benedicte och en av Carros praktikanter på Salto.

Det var helt vidrigt underlag så Trygve hade brutit benen av styltor om vi gått utanför den plogade och fina vägen.

Så jag och praktikanten skrittade till Grindtorp också plockade upp Carro, sen red vi till Dalarövägen och vände, och sen hela vägen till infarten till kalvsviksvägen, och sen tillbaka till Grindtorp för att lämna av Carro och sedan hem igen.

Vi kunde trava och galoppera större delen av vägen så det blev en betydligt bättre tur än jag trott när jag kom till stallet! Trygve var så himla duktig, inte ens när Benedicte och salto fjantade sig när man går nära motorvägen rörde han ett öra.

Benedicte var också otroligt imponerande, coolaste fyraåring jag sett! Så blir det när man har världens bästa Carro som mamma så jag är inte förvånad. Vilken fin tjej det där kommer bli!


Comments

Popular Posts