Blåsig dag på skrittbandet

Förra veckan tog verkligen musten ur mig. Jag orkade bara, och det väldigt knappt, ta mig till kontoret, stallet och sen sova. Så tyvärr jag har ingen dokumentation av vad vi gjorde förra veckan.

På fredagen skulle vi haft dressyrträning men jag tyckte jag kände av en liten hälta dagen innan så Carro hjälpte mig kolla när jag red och jag hade känt rätt. En mikroskopisk rörelsestörning vänster fram. Så vi har skrittat hela helgen, på fredagen och lördagen uppsuttet och i en effektiv skritt i bra form. Trygve gick och fradgade så då är jag nöjd. På söndagen tog vi en härlig promenad i solskenet, skönt för Trygve att slippa ha ryttare på ryggen. Jag tycker inte att jag märker av hältan längre, och det ska bli spännande att se vad Carro säger när vi kontrollerar igen nu i början av veckan 

Idag fick det bli ett pass på skrittbandet, program 5. Det blir en bra upptrappning, promenad igår, lite mer jobb idag och så ska vi försöka rida normalt imorgon.


Comments

Popular Posts