Bro galopp nästa?

Jag har gått och tänkt på den superroliga gången då jag och min ponny Karolina åkte in till Täby Galopp och galopperade på banan. Det var så otroligt roligt, och jag har velat göra det med Trygve. han skulle verkligen gå bananas av glädje och bus! Och så himla bra träning för honom. Men Täby Galopp har jag stängt ner så den drömmen försvann.

Men.... Så skrev Leo till mig igår att han och Skorpan ska in till Bro och rida på banan - och då blev jag givetvis sugen på att åka med! Jag trodde inte att Bro hade sånt!

Varje måndag från 1a april, mellan 19-20 är det öppet för ridhästar på banan. Det kostar 150 kronor och man måste anmäla sig innan.

SÅ-KUL!

Så fort isoleringen släppt sista mars så är det bara för mig att packa bussen och dra.
Bro here we come!

https://www.svenskgalopp.se/artikel?cid=2.4345&defaultMenuId=true


Comments

Popular Posts