Vårtecken-däcken

I helgen var det dags att äntligen få köra min buss. Tyvärr inte till något äventyr, men till däckakiftarna för att välkomna det varma halvåret med sommardäck.

De var läskigt snabba, jag hann inte ens äta upp min yoghurt där jag bekvämt placerat mig på en sten i solen, innan de var färdiga.

Sedan körde jag runt en sväng för att låta motorn jobba lite och kolla att allt funkade, eftersom vi ska iväg på torsdag.
Jag hade bara 1/4 tank kvar, så tankade på vägen tillbaka till stallet. 1001 riksdaler gick det kalaset på!

Jag lärde mig även att typ allt kan vara påslaget även när bussen inte är på. Det började nämligen plinga i telefonen på kvällen, ifrån oroliga stallkompisar då innebelysningen i hästdelen var på. Så nu vet jag att jag manuellt måste slå av en hel panel när jag stänger av bussen. Men: riktigt nice att Trygve kommer kunna ha ljus och annan lyx där bak när som helst.
Comments

Popular Posts