Grattis bloggen 7 år!!

Pompa och ståt. Fyrverkerier och tårta till de som är sugna. För det är faktiskt sant, denna blogg fyller idag 7 år!

Den 17e april 2012 skrev jag det första inlägget på denna blogg.

Jag ville att den skulle vara en dagbok. Mest för min egen del men gärna för folk i min närhet som jag på grund av vuxenlivets alla medföljande attribut inte har tid att prata med ens en smula så ofta eller mycket som jag skulle önska. 

Jag har bloggat sedan maj 2006. Det har varit på ett flertal olika bloggar beroende på vilket skede i livet jag varit. En blogg handlade om min tid på Mando, en annan om när jag bodde på Nya Zeeland. Men den här har bestått genom flera av livets många faser. Kanske för att jag tydligare sett vart jag är påväg? Kanske för att jag kopplat den till just hästarna? Kanske för att jag skaffade egen domän så det är roligare? Vem vet. Och egentligen spelar det ingen roll alls.

Jag har ibland haft uppehåll på ett par månader, ibland skrivit 10 inlägg om dagen. Det här är en dagbok, inget tvång och inget presigebaserat. Men jag har alltid kommit tillbaka. 

Det jag skriver i mitt första inlägg är fortfarande sanningen; jag är så rädd för att inte minnas.
Och nog har jag fyllts av värme, sorg, glädje, hopp och förtvivland när jag dyker ner i mina gamla inlägg. Precis som livet känns och ska vara. För man ska känna att man lever.

Jag hoppas på minst 7 år till, fyllda med stora händelser och miljoner små triviala som ju uppgör det stora stoftet som är Livet. 

Grattis bloggen!

Comments

Popular Posts