Kiropraktor och nya rön

Oj oj, nya rön om Trygves hälta.

Världens bästa Ingebjörn kom ut idag och då passade jag såklart på att fråga om han kunde kika snabbt på Trygve.

Vi behövde bara spring en gång innan Ingebjörn sa att han är rätt säker på att roten till hältan sitter i vänster bak, troligen knät.

Han sa att Trygve inte hade något genomtramp alls i kotan höger fram, och att det troligast beror på att han roterat skulderbladet framåt för att kompensera för en smärta i vänster bakben.

Så nu ska jag försöka få tag på veterinär Olof och be honom komma ut så snart som möjligt och titta på honom. Vi kommer absolut slutföra behandlingen på Brunmåla för gaffelbandet då det är en skada där som måste läka, men säger Olof att han kan se något får han chansen att fixa därefter. Brunmåla sa ju att det var en väldigt diffus skada och att gaffelbandet var deras bästa gissning där och då.

Jag känner mig rätt nedslagen just nu, för det känns som att det aldrig tar slut. Å andra sidan är jag glad att jag bad Ingebjörn titta idag, för annars kanske det skulle tagit flera månader innan detta kom fram.

Jag själv fick min andra behandling av Ingebjörn, det blev som förut både korrigering av kotorna i ryggen, rotering av bäcken, justering i nacken och sen stötvågsbehandling på ländryggen, höger höft som var framåtrotetad, och höger axel.
Jag var mycket bättre än förra gången, och det var skönt att höra honom säga det eftersom jag känner samma. Ingebjörn är magisk!


Comments

Popular Posts