Den lyckan!

Jag kan fortfararande inte tro att det är sant; vi har varit ute och ridit idag!

Besöket på Brunmåla gick så långt över förväntan. Jag hade en himla dålig magkänsla och hade ställt in mig på mer problem och besvikelse. Men istället så möttes vi av ett böjprov där hältan gått ner till 0,5 från 2,5, inget fynd på något bakben som kiropraktorn misstänkte, och ett ultraljud där tom jag kunde se tydligt var läkningsprocessen påbörjats.

Vi kommer få skritta hela sommaren. Nu i början 15 minuter uppsuttet och sedan 15 minuter promenad per dag, varvat med varannan dag enbart promenad.
Sedan ska jag trappa upp detta stegvis, då att vi i slutet av Augusti när det är dags för nästa ultraljud kommer skritta uppsuttet en hel timme.

Att man kan vara så saligt lycklig över att sitta och skritta 15 minuter.... Lyckan var så total.Comments

Popular Posts