markarbete på utebanan

I onsdags var det markarbete på utebanan. Jag red Tino, Lotta red Diamond och underbaraste av allt var att Dan fick vara med på Tintin, första gången sedan skadan!

Jag hade dock ingen aning om vilken psyk-block jag skulle få av att vara på utebanan. Jag har inte varit där på hela två år, sedan den dagen jag fick min grava hjärnskakning.

Jag har inte undvikit den, utan vi tränar normalt alltid i ridhuset. Men någonstans i min hjärna fanns en oro som kom fram så fort jag hörde att vi skulle vara ute. Jag visste inte ens att jag hade något sådant inom mig, har inte upplevt något sådant kopplat till hästar eller ridning förut.

Så det kanske var bra att jag fick komma dit och rida, och att det gick bra. Jag var helt ofokuserad men det får jag ta, detta var en träning för hjärnan!

Comments

Popular Posts