Pay&jump hos Elvskogen

Jag kan knappt tro vilken tur jag haft som hittat Kotten, denna fantastiska häst som jag bara klickar med. Så tacksam att ha en bästa vän som är så talangfull, vänlig, rolig, glad, busig, snäll, pigg och pålitlig.

Idag har vi varit på fina Elvskogens anläggning på pay&jump. Jag var mer nervös än på Berga då de har en fantastisk hinderpark här med riktiga titthinder. Jag visste inte hur Kotten skulle reagera men hoppades att han skulle ha så kul så han bara sket i dem och hoppade ändå. Och det gjorde han med besked; inte den minsta tvekan över att hoppa varken banan, fjäril eller röda klackskor. Vilken stjärna!!

Han var dessutom lugnare på framhoppningen, och skötte sig exemplariskt hela dagen. Så lätt att resa med honom. Trots mina nerver höll han sig cool, han visste precis vad det handlade om och levererade. Så stolt över honom!

Tillsammans är vi oslagbara.


Comments

Popular Posts