Loppis

Idag var det dags för loppis på Kalvsvik. 
Jag anmälde mig snabbt och spenderade gårdagen med att rensa ut loftet och garderoben efter saker jag inte behöver/använder. Gillar tanken att de istället får komma till användning, miljösmart och ekonomiskt!

Jag insåg snabbt att jag hade en del saker... Så jag lånade ett hopfällbart bord av Ellen och en tvättställning, en skön stol och 3 bockar från stallet. Allt packades in i bussen och den körde jag till loppisen idag. 

Det visade sig vara en väldigt bra idé, i den gassande och obarmhärtiga solen var jag den enda som hade skugga tack vare bussens höjd. Utan det hade jag nog inte klarat av att vara med längre än någon timme.

Jag är riktigt nöjd med hur ståndet blev, bra utlagt och jag roade mig igår kväll med att göra fina prislappar med info om produkterna. 

3,5 timmar satt vi sedan där, i den galna hettan, och väntade på kunder som tyckte det var lika varmt som vi. Tyvärr blev det alltså inte så mycket folk, men jag lyckades ändå sälja över 10 grejer så jag är nöjd.
Och som en av de andra utställarna sa; det är ju riktigt skönt ändå att bara få sitta still ett tag och inte kunna göra något annat.
Det gör ju inte vi hästmänniskor så ofta liksom...

Comments

Popular Posts